Printen

Waarom zou u documenten laten printen? De meeste mensen hebben immers thuis een printer en ook bedrijven beschikken over printapparatuur.

Als u maar een paar printjes nodig heeft is zelf printen voor zowel u als ons inderdaad het handigst.
Zodra het aantal afdrukken hoger wordt is uitbesteden vaak een betere keuze. U kent waarschijnlijk de problemen met vastlopend papier, lege cartridges of medewerkers die veel tijd kwijt zijn aan zaken waar zij geen handigheid in hebben.
De printkwaliteit van de door ons gebruikte printers, zoals onze Canon ImagePress, is hoger dan die van een standaardprinter en onze machines kunnen zwaardere gramsgewichten verwerken. Bovendien hebben wij veel verschillende papiersoorten op voorraad die wij kunnen gebruiken. U hoeft dan geen hele pakken of dozen papier aan te schaffen waar u maar een klein deel van gebruikt.

Wij beschikken over werkruimte om papieren te sorteren zodat ook ingewikkelder klussen netjes geordend blijven. Stapels kunnen veilig worden opgeslagen tot ze verder bewerkt worden. Alleen onze medewerkers kunnen bij het werk komen, zodat wij voor privacygevoelige klussen een vertrouwd adres zijn. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf bent u verzekerd van de juiste aandacht voor elke klus.

Zo ziet u dat alleen al voor het maken van afdrukken er veel redenen zijn om er niet zelf mee aan de slag te gaan. Doorgaans is alleen printen echter niet voldoende, maar moet een product op de een of andere manier worden afgewerkt. Daarvoor heeft u zelf meestal maar beperkte mogelijkheden. Wij kunnen in eigen huis veel afwerkklussen uitvoeren. Kijk op de pagina afwerking om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Wij kunnen geen werk maken terwijl u wacht. Houdt u rekening met enige levertijd.